top of page

Livet i Brobyholm

I Brobyholm använder vi den senaste teknologin för att skapa en sömlös boendeupplevelse för våra invånare. Den sparar in på hushållsekonomin

- och ger mer tid för livet. 

running-boy.jpeg

Barnens Brobyholm

Brobyholm är det perfekta stället för dina barn att växa upp på. Här finns massor av plats att leka, uppleva och upptäcka, få nya vänner och ha kul i en trygg miljö. Och för dig som förälder att hinna med både soffmys och pyssel med barnen innan dagen är över. Väldigt nära finns den nybyggda förskolan Kanonen samt grundskolan i direkt anslutning till fotbollsplaner, hockeyhall, simhall och gymnastikhall. 

Träningen runt knuten

I Brobyholm bor du mitt i naturen. Och det märks. Här är det lätt att hitta nya löpspår, klätterklippor och cykelstigar. Plocka bär och svamp. Med naturen så nära hinner du lätt med ett träningspass under lunchen och när vintern kommer, en skidtur efter jobbet. Dessutom öppnar Gymbörsen i Brobyholm som fick pris för årets gym i Sverige 2020 där allt från yoga till crossfit erbjuds. 

workout.jpeg
cooking.jpeg

Odla, skörda och njut

Brobyholm ligger mitt i det sörmländska kulturlandskapet. Här rinner Råckstaån genom den gamla bruksbygden, här har jorden brukats sedan århundraden tillbaka. Nu är det din tur att njuta av platsen. Odla egna tomater i växtzon 3, byt sticklingar med grannarna, lev lite bättre, mitt i grönskan.

Gatufest med grannarna

Sköna omgivningar, vacker natur och ett hem att älska och trivas i. Bjud över vännerna på boule och grill, ordna årets släktkalas och fixa mysigaste gatufesten med dina grannar. Njut av ett skönare, enklare och roligare liv. Mitt i naturen. Nära allt. Tillsammans med dina bästa.

Intresseanmälan

Intresset för Brobyholm är stort. Hör av dig med en intresseanmälan redan nu. Vi ser fram emot att få välkomna dig hit!

bottom of page