top of page

Framtidens stad

I nära samarbete med världsledande aktörer utvecklar vi morgondagens bostadsområde

Tillsammans skapar vi hållbarhet från grunden

Samsung.png

Ett av världens största elektronikföretag satsar hårt Brobyholm. Grundaren av Galaxy och chef för Samsung smart things Jun Park Heung har besökts Brobyholm samt deltagit vid invigningen av vår demohus. Samsung bistår med vitvaror, värmesystem samt deras IoT plattform som är kopplad till alla övriga funktioner - Där samlas allt kring hemmet på en plats. 

ABB.png

Ledande globalt teknikbolag som driver omställningen av samhälle och industri för att uppnå en mer produktiv och hållbar framtid. Samsung och ABB ingick ett globalt partnerskap 2021  varpå Brobyholm blev deras första gemensamma projekt globalt. ABB bistår med all elektronik i hemmet samt billaddare och även för energidelningen inom Brobyholm
 

SMA.png

Ledande energibolag med säte i Tyskland med fokus på växelriktare solenergiteknik. SMA  leder arbetet för att producera, lagra och dela energi inom Brobyholm. 

clean watts.png

Klimat-tech företaget som arbetar för att decentralisera, digitalisera och demokratisera tillgången till ren energi - För att skapa en lokal energiomställning. Bolaget finns i stora delar av Europa med säte i Portugal. Cleanwatts gör att energidelningen inom Brobyholm sker virtuellt och utan en massa kablar under mark. 

tre-logo-_edited_edited.png
Elbilio.png
vattenfall.png

Operatören Tre utrustar Brobyholm med 5G genom en ny mast som de investerar i. Brobyholm har även fiber draget och därmed tillgång till vanligt uppkoppling till internet. Genom Tre förstärks uppkopplingen med 5G täckning i området vilket bistår både hus och mobila enheter att vara ständigt uppkopplade.

Mobilitetshubb med elfordon. Brobyholm kommer inledningsvis börja med att hyra ut elcyklar och elbilar med möjlighet att även addera elsparkcyklar. Dessa fordon har en multifunkion då batterierna i fordenen används för att lagra energi i området. På så vis minskar behovet av ytterligare batterier. 

Vattenfall är nätägare i Brobyholm men vill också bidra till det moderna bostadsområdet. Det gör det genom att utveckla energidelningen inom området i samarbete med ABB och Cleanwatts. 

Obos.png
Namnlös.png
Bes.png

Nordens största bostadsutvecklare, Obos kommer till Brobyholm. Obos har en lång erfarenhet av att bygga bostäder i främst Sverige och Norge. Obos har även ett gediget intresse för att förbättra boendeupplevelsen och har därför varit högst delaktiga i utvecklingen av det moderna bostadsområdet. 

En av få bostadsutvecklare i Sverige som bygger flerbostadshus i genomgående trä. Vernum bygger inte bara i trä utan även väldigt attraktiva bostäder i hyresrättsform. I brobyholm kommer de bygga främst flerbostadshus men även radhus. 

En av Sveriges största och främsta bostadsutvecklare. Besqab utvecklar nya lägenheter och småhus runt om i Storstockholm och Uppsala med fokus på välplanerade bostäder av hög kvalitet. Vi är väldigt glada att Besqab anslutit sig till Brobyholm.

bottom of page